Somproduct Black Friday

Somproduct black friday reduceri

Somproduct Black Friday: reduceri impresionante la mobilier și decorațiuni

SomProduct Black Friday: reducerile de la SomProduct aduc o selecție extraordinară pentru cei care sunt în căutare de mobilier de top și accesorii pentru casă.

Dacă visezi la o transformare a spațiului tău, nu vei găsi oferte mai bune decât cele de la SomProduct.ro.

SomProduct: De la origini modeste la titanul mobilierului online

Anul acesta, noile reduceri de Black Friday de la SomProduct aduc o selecție extraordinară pentru cei care sunt în căutare de mobilier de top și accesorii pentru casă. Dacă visezi la o transformare a spațiului tău, nu vei găsi oferte mai bune decât cele de la SomProduct.ro.

SomProduct: de la origini modeste la titanul mobilierului online

Înainte de a trece în revistă reducerile Black Friday de la SomProduct, haideti să privim puțin în spate, la rădăcinile companiei. Totul a început în 1995, la Baia Mare, cu o simplă fabrică de saltele.

De atunci și până astăzi, au crescut și s-au diversificat, devenind nu doar un magazin de mobilier online, ci un adevărat colos în industrie. Debutul lor in mediul online din 2008 a transformat complet peisajul, extinzându-și gama de produse și echipa, și totodată si-au consolidat reputația printre clienți.

Motivul pentru care Somproduct este alegerea ta perfectă :

Dincolo de saltele, SomProduct.ro se mândrește cu o selecție imensă, cuprinzând decorațiuni, mobilă pentru fiecare colț al casei tale și chiar covoare.

Și nu doar online, pentru că te poți convinge de calitatea produselor și în showroom-urile lor din București, Brașov, Cluj Napoca, Baia Mare și Ungaria. În plus, dețin un program B2B remarcabil, conceput pentru a satisface nevoile afacerilor cu servicii precum consultanță telefonică permanentă și transport gratuit.

Reduceri de Black Friday la SomProduct: Mai mult decât simple discounturi
Trebuie să știi că la SomProduct, reducerile vin la pachet cu beneficii extraordinare. Pentru comenzile de peste 149 lei, livrarea este pe casa casei. Și dacă comanzi într-o zi lucrătoare, produsele ajung la tine în doar 24 de ore. Dacă alegi să plasezi comanda în weekend, nu va dura mai mult de 72 de ore pentru a ajunge la tine.

Astfel, pentru mobilier de înaltă calitate și reduceri impresionante, alege SomProduct în această perioadă de Black Friday. Cu o istorie bogată și o varietate largă de produse, suntem alegerea ideală pentru amenajările tale interioare.

SomProduct este magazin online cu produse din categoriile Aragazuri, Articole copii, Bricolaj, Canapele, Cuptoare electrice, Electrocasnice, Expresoare cafea, Fier de calcat, Frigidere, Home & deco, Lenjerii de pat, Lustre, Mobila, Paturi copii, Roboti de bucatarie, Saltele pat, Scaune auto copii, Scaune birou, Storcatoare de fructe, Tablouri.