Black Friday BestValue

Black Friday BestValue

Black Friday BestValue: Reduceri de la Branduri Premium

Black Friday BestValue este ziua cea mai așteptată de pasionații de shopping. BestValue, liderul pe segmentul de Travel Retail din România. Află ce te așteaptă în această ocazie specială!

BestValue Pionierul Travel Retail-ului în România

Cu o prezență remarcabilă în cele mai mari aeroporturi din țară, BestValue este recunoscut ca fiind singurul brand de Travel Retail din România. Magazinul se distinge printr-un portofoliu vast care cuprinde parfumuri, inclusiv cele niche, produse de îngrijire a pielii, machiaj, băuturi, accesorii, dulciuri și jucării.

Clientele pot aștepta întotdeauna noutăți, deoarece BestValue comercializează branduri premium și de lux, adăugând periodic în colecția sa branduri cu renume internațional.

BestValue Online: Experiența Aeroportului, Acum și în Spațiul Virtual
Începând cu iunie 2016, BestValue a revoluționat piața din România, aducând experiența de shopping specifică aeroporturilor și în mediul online, printr-un pas inovator.

Dar ce face cu adevărat special acest magazin online? El se adresează exclusiv călătorilor. Deținătorii unui bilet de avion valid pot comanda online chiar înainte de a ajunge la aeroport. Aceasta înseamnă mai mult timp la dispoziție pentru cumpărături, de la momentul achiziționării biletului și până în ziua zborului, la ora 23:59.

Beneficiile Unice ale Cumpărăturilor de la BestValue Online
Black Friday BestValue aduce o mulțime de avantaje:

Prețuri Duty Free: Clienții beneficiază de prețuri cu până la 40% mai mici comparativ cu piața locală.
Livrare Gratuită: Orice comandă este livrată gratuit, indiferent de valoare, oriunde în România.