Black Friday ALTEX

Black Friday ALTEX • Descoperă noi reduceri

Black Friday Altex – acest eveniment este o ocazie perfectă pentru a face cumpărături la, mai ales că retailer-ul oferă reduceri competitive la cele mai râvnite produse ale anului. Catalogul pentru această ediție a fost făcut public cu câteva zile înainte de data oficială, astfel încât clienții să poată face o listă cu produsele dorite și să le salveze linkurile pe care vor să le achiziționeze.

Altex este un magazin online care oferă o gamă diversificată de produse electronice și electrocasnice, IT&C și multimedia, cum ar fi televizoare LED, audio, auto, foto, video, laptop-uri, accesorii, desktop-uri, monitoare, imprimante, GPS, telefonie mobilă, aparate frigorifice, incorporabile, jocuri și IT. Cu o ofertă atât de variabilă, Altex a reușit să devină una dintre cele mai apreciate magazine de către români.

Produsele electronice și electrocasnice vor fi reduse cu până la 70% în această perioadă, însă nu trebuie să neglijăm nici categoriile de telefoane mobile, laptopuri și tablete, care vor avea și ele oferte competitive. Reducerile Black Friday vor fi disponibile atât online, cât și în lanțul de magazine fizice, începând cu 15 noiembrie.

Pentru a evita supra-aglomerarea site-ului și sistemului de procesare a comenzilor, Altex a lansat un ghid de cumpărături pentru Black Friday. Acesta include sfaturi utile precum crearea unei liste cu produsele dorite și înregistrarea în prealabil pe site-ul oficial Altex, pentru a evita introducerea informațiilor personale la momentul platii. De asemenea, se recomandă plata produselor în numerar, pentru a evita aglomerarea sistemelor de plată cu cardul.

Altex oferă soluții optime de finanțare adaptate nevoilor clienților și, dacă găsiți un produs mai ieftin în altă parte, veți primi 2X diferența.
Alegeți dintre televizoare LED, audio, auto, foto, video, laptop-uri, accesorii, desktop-uri, monitoare, imprimante, GPS, telefonie mobilă, aparate frigorifice, incorporabile, jocuri și IT și profită de ofertele competitive disponibile atât online, cât și în magazinele fizice.

Asigurați-vă că aveți o listă pregătită din timp cu produsele dorite și salvați linkurile pentru a le accesa mai ușor pe 15 noiembrie. Înregistrați-vă în prealabil pe site-ul Altex pentru a evita introducerea informațiilor personale la momentul platii și alegeți plata în numerar pentru a evita aglomerarea sistemelor de plată cu cardul.

De asemenea, puteți beneficia de soluții optime de finanțare adaptate nevoilor dumneavoastră. Nu ratați ocazia de a face cumpărături la Altex în perioada Black Friday și de a profita de reducerile competitive la produsele dorite!

Magazine recomandate Black Friday

carturesti